۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟

هشدار پلیس راهور برای بارش برف و باران طی ۴ روز آینده

هشدار پلیس راهور برای بارش برف و باران طی ۴ روز آینده رییس مرکز کنترل ترافیک راهور ناجا گفت: متاسفانه در روز‌های بارانی هفته گذشته شاهد وقوع تصادفات ناگواری در بخش حمل و نقل عمومی بار و مسافر بودیم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۵ - ۰۸ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 29
کد خبر: ۱۱۵۶۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ احمد شیرانی رییس مرکز کنترل ترافیک راهور ناجا، اظهار کرد: برابر اعلام هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی از امروز تا پایان روز یکشنبه مورخه ۱۴۰۰/۱۰/۱۲ بارش شدید باران، برف جاده‌های اکثر استان‌های کشور بجز استان‌های شمالی و شمال غربی را در بر می‌گیرد و بر این اساس شرایط بسیار متفاوتی را در این چند روز در جاده‌های کشور ایجاد می‌کند.

وی ادامه داد: بارندگی‌ها به صورت برف و باران باعث افزایش خطر لغزندگی و یخزدگی در جاده‌ها می‌شود خطر انحراف از جاده و واژگونی در این وضعیت بیشتر می‌شود. در این زمان برای رانندگی در جاده‌ها می‌بایست از سرعت معمول و همیشگی کاسته شود.

سرهنگ شیرانی گفت: متاسفانه در ایام بارندگی‌های هفته گذشته شاهد وقوع تصادفات ناگواری در بخش حمل و نقل عمومی بار و مسافر بودیم که علت اصلی این حوادث بی توجهی رانندگان به لزوم کاهش سرعت در شرایط بارندگی و اتخاذ سرعت مطمئنه بود.

وی بیان کرد: اصرار رانندگان به رسیدن به مقصد در یک ساعت و زمان مشخص قبلی بدون در نظر گرفتن شرایط نامناسب آب و هوایی و عدم پیش بینی افزایش لغزندگی سطح راه‌ها در این شرایط از علل زمینه ساز این تصادفات بوده است.

سرهنگ شیرانی گفت: همراه داشتن زنجیر چرخ برای سفر‌های جاده‌ای در این فصل از الزامات سفر است و راننده می‌بایست در شرایط برفی آمادگی بستن زنجیر چرخ را داشته باشد./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار